Mikroskopi

Oko 1590, dva holandska proizvodjača naočara, Zaccharias Janssen i njegov sin Hans, dok su eksperimentisali sa nekoliko sočiva u cevi, otkrili su da se obližnji objekti pojavljuju znatno uvećani. To je bila preteča složenog mikroskopa i teleskopa.
Otac mikroskopije Antoan van Leeuwenhoek (1632-1723), proučavao je nove metode brušenja i poliranja malih sočiva velikih zakrivljenosti kojima je dao uvećanje do 270 prečnika, najboljih u to vreme.
Uspeo je prvi da vidi i opiše bakterije, gljivične bakterije kao i prepun život u kapi vode, i cirkulaciju krvnih zrnaca u kapilarima. Otvorite i mikroskopi cene

Mikroskop Skyoptics BM-44XT

Poluprofesionalni mikroskop sa širokim spektrom primene. Dolazi u kompletu sa koferom i već postojećim uzorcima, kao i priborom uz pomoć kojeg je moguće napraviti nove uzorke.Digitalni okular omogućava prenos slike preko USB priključka na kompjuter uz priložen softver koji omogućava rad na mikroskopu.

Mikroskop Skyoptics BM-2XT

Amaterski mikroskop pogodan za prve ozbiljne korake u mikrobiologiji.Dolazi u kompletu sa koferom i već postojećim uzorcima, kao i priborom uz kojeg je moguće napraviti nove uzorke. Dodatak za projekciju slike omogućava da projektujete sliku sa mikroskopa kada je potrebno da grupa ljudi posmatra rezultate.

Mikroskop Skyoptics BM- 11

Dečiji mikroskop pogodan za upoznavanje sa mikrobiologijom.Izradjen od metala sa velikim spektrom odabira uveličanja

Kontakt

  Gročanska 1, 11224 Vrčin

  060/5599999

  office@technoteam.co.rs