Ručna pumpa za grudi 1725

Momertova ručna pumpa za dojku je napredak u dizajnu pumpe za dojke. Njegov silikonski materijal pruža 100% pouzdan vakuum, dok silikonski usisni ventil i štit za dojku prirodno imitira delovanje sisanja vaše bebe, omogućavajući brz protok mleka – tiho, udobno i nežno. Pumpu je lako sastaviti, diskretno koristiti.
Lekari preporučuju da je majčino mleko najbolja ishrana za bebe tokom prve godine, a u kombinaciji s čvrstom hranom nakon prvih 6 meseci. Vaše mleko je posebno prilagođeno vašim bebama i sadrži antitela koja pomažu u zaštiti bebe od infekcije i alergija.
Ručna pumpa za dojke Momert pomoći će Vam da duže dojite. Svoje mleko možete da iskažete i čuvate tako da – bilo da ste napolju nekoliko sati, na zasluženom odmoru ili na poslu – beba i dalje može da uživa u blagodatima vašeg mleka, čak i ako ne može biti tamo da ga date sami. Pošto je pumpa tako tiha i diskretna, možete je poneti sa sobom bilo gde, omogućavajući vam da mleko izbacite po sopstvenoj pogodnosti i održavate zalihe mleka.

VP cena proizvoda: 1.910 RSD + PDV*

*Cena važi za plaćanje preko računa firme.
Za kupovinu više komada dodeljuje se popust

Tehničke karakteristike

Ergonomski dizajn

Materijal: silikonski gel

Funkcija masaže

Malih dimenzija

Adapter za više vrsta flašica

Kontakt

  Gročanska 1, 11224 Vrčin

  060/5599999

  office@technoteam.co.rs